На какво миришат чаршафите на Евгени Минчев?

На какво миришат чаршафите на Евгени Минчев?
Колкото и лъскави дрешки да облича, с каквито и шикарни обувки да се фука, за бившият ватман с пълна сила е валидно клишето, че „може да избягаш от селото, но селото от теб -не“. С напредването на възрастта провинциалното възпитание и навици все по – недискретно избиват върху реномето на иначе блестящият пред аудиторията светски лъв. Така както преди време гнойни пъпки избиха върху нежната ватманска шия.
Лошо, Евгени, лошо, Минчев! Някои козметични процедури се правят първо от специалист, и второ – необходимо е време, за да се упокои третираният участък. И не на последно място, както hotarena.net правилно отбеляза – подходяща козметика. Не скъпа или евтина, а просто подходяща.

Минчев има лошият навик да определя имиджа на хората спрямо това колко са похарчили за тоалета си, и не на последно място – на кое стъпало от социалната стълбица са се спрели в момента. И ако по една или друга причина нещо в облеклото или статута им не се харесва на светския PR, критиката е унищожителна. На всички потърпевши ще кажем само, че Минчев също не е цвете за мирисане. И най-вече спалното му бельо. Според една от жените, които са чистили дома на бившия ватман, спалното му бельо било под всякаква критика. Жените можели да хигиенизират всички стаи, без спалнята. Сами се досещате защо. Поради тази причина спалното бельо на Минчев воняло отвратително. Интервалите през които то било сменяно, могат да стресират дори онези 20% от англичаните, които правят това на всеки три седмици.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.