На концерти Анелия плямпа двусмислици със сексуален подтекст

„Задръжте, не свършвам бързо” и „Имам вълчи апетит за горещи страсти” са само част от откровенията на певицата изкусителка

На концерти Анелия плямпа двусмислици със сексуален подтекст
В последно време находчивите и приспособими фолкаджийки съблазняват публиката си не само със секси облекло и заигравки, част от които граничат с порнографията, ами се възползват от оръжието на словото в името на едната печалба.
Мъжката аудитория трябва да се държи в одървено положение, а момиченцата от дълбокия прованс трябва да си мислят, че чалга идолките им им показват водещи трикове за просперитет сред богатите търсачи на младо агнешко. Последното шокиращо феновете й, твърде пресилено фамилиарничене с публиката на Анелия се е случило на нейно участие в Пловдив. Бившето вакло агне от кошарата на Коко Динев очевидно се е специализирало в интимни признания пред чалгарската аудитория, целящи скъсяване на дистанцията дотолкова, че последната да не рачи да си тръгва по никой начин преди да е настанала късна доба или ранна утрин, пък и да си тръгне с впечатлението, че се е облажила от сексапила на певицата и да не престава да идва и пак да идва на нейни участия.

Певицата попя на феновете си повече от два часа в актуалната фелибелийска дискотека и реши да подлуди гостите си освен с кръшните си танци и с многозначителни признания за сексуалните си предпочитания. Белег на новоусвоеното фриволно държане, освен невиждано подкосените досега дрешки, са реплики от сорта:“Оп, задръжте, не свършвам бързо“ и още „Най-много обичам да заварвам хубав мъж в леглото си, когато се събудя сутрин и ми се отваря вълчи апетит за горещи страсти”.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.