На Лияна й хареса да си показва циците! (СНИМКИ)

Дойде ред Лияна да разголи гръд и на участие

На Лияна й хареса да си показва циците! (СНИМКИ)

Лияна демонстрира, че голите цици си остават запазена марка за попфолка, след като по време на последното си участие певицата се изтипоса пред феновете по прозрачна минирокличка.
Гледката, която се разкриваше, беше специален поздрав за почитателите й – две добре оформени гърди, които нямат нужда от сутиен. Лияна не се й беше престарала да си сложи – разхождаше се около купонясващите чалга фенове, а зърната й привличаха и погледи, и желания.

Зърната на Лияна
Зърната на Лияна стърчаха за кеф на феновете
Когато певицата запя хита си „Ох, ох”, на всики мъже в заведението им идваше да й пригласят. Не веднъж, а цели пет пъти Лияна взриви заведението с възпламеняващото парче, като най-доволни от участието й останаха май играчите на аматьорския футболен клуб от Бургас – „Свети Никола”. Момчетата се кефеха пределно на всяко по-рязко движение на певицата, облечена с къса, прозрачна рокличка, което разкриваше прелестите й.

Критиците веднага побързаха да обвинят Лияна за това, че уж демонстрира класа и се отдалечава от ниските страсти, но нещо все не й се получава. В последните няколко седмици това е поредното й представяне, този път музикално, в което циците й са на показ. Преди десетина дни изпълнителката на „Да я науча” позира за предизвикателна фотосесия в мъжкото списание Mr. Big.

Източник kliuki.bg

One thought on “На Лияна й хареса да си показва циците! (СНИМКИ)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.