Неговите отношения с майка му. Наблюдавай ги!

Неговите отношения с майка му. Наблюдавай ги!

Отношенията на приятеля ти с неговата майка говорят много за него, но и каква ще е вашата връзка. Наблюдавай го, докато е с нея, може да се изненадаш (не)приятно.

Постоянно й се обажда
Ако всеки ден се обажда на майка си, това може да означава, че има безплатни минути към нейния номер, но също и че обича да й разказва с всички подробности за живота си. Тук се включват и подробности от интимния му живот, всеки ваш скандал и всичките ти недостатъци, така че тя ще е запозната с проблемите ви. За които естествено ще обвинява тебе.

Нужна му е благословията й
Купуването на диван за новото ви жилище, изборът на коледен подарък за тебе, дори марката мляко, което ще пиете: за всичко иска съвет от майка си. Добре е да се вслушва в съветите на майка си, но ако прекалява, значи е несигурен в живота и му трябва опора във всичко, което прави. Ако не вярва на самия себе си, че ще вземе добро решение, как ще можеш да му вярваш?

Отнася се без уважение
Ако не уважава жената, която го е родила, трудно ще уважава когото и да е другиго. Тук се имат предвид и приятелите му, но и сама теб. Този човек е достатъчно самонадеян да си мисли, че не трябва да благодари никому за нищо, защото всички са му длъжни.

Говори лошо за нея
Злословенето е грозен навик, но когато става дума за майка му, значи имаш връзка с човек, за когото няма нищо свято. Възможно е, когато й е сърдит за нещо, побеснял, да изговори маса неща, но ако често говори лоши неща за нея, вероятно ще говори същото и за теб.

Все още следва нейните правила
Доброто възпитание е положително качество, но ако любимият ти все още прави нещата така, както тя ме у наредила още преди 10 години, значи е емоционално незрял и не е готов за сериозна връзка. Опитай се да му обясниш, че някои неща могат да се правят и по друг, по-прост начин.

Идеализира я
Това винаги е красиво, но в същото време означава, че тя е номер едно за него. Всичко което ще правиш, ще е добро, но не съвсем, а всеки приготвен от теб обяд само ще му припомня, че не си дорасла във всички области на живота.

Близък е с нея
Човекът, който е близък с майка си, не е задължително да е мамино синче. Близостта означава, че я уважава и иска тя да присъства в живота си. Докато не прекалява, бъди щастлива, че си с такъв човек до себе си, защото той ще уважава и теб, пише Index.hr.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.