Недопустимо, но факт! Мая и Вихра жълтозъби

Проблемът се осъзнавал и то водещите, взели са мерки

Съпругите на Крум Савов и Иван Христов – Мая и Вихра, вече са на мнение, че трябва напълно да прецизират външния си вид. Водещите на рубриката „Отчаяни съпруги“ в „Станция Нова“ дори тайно досега страдали от някои комплекси по отношение на визията си. Това, което най-много притеснявало тв водещите, били несъвършените им усмивки.Двете кипри смятали, че имат жълти зъби, които личали пред камерата. Затова „отчаяните съпруги“ са решили да се подложат на избелващи процедури при професионален стоматолог.
Положението на Мая обаче е по-тежко от това на колежката й. Освен жълтия цвят, жената на Крум Савов трябва премахне и кривината на зъбите си. За целта се налагало да носи специални прозрачни шини в продължение на цяла година. Ако питат зрителите, сигурно трябва да помислят повечко за поведението си пред камерата.

Проблем, за който сайтът ни писа и все още продължава да стои на дневен ред. Личи желанието на Вихра да доминира и неумението на Мая да се впише в ситуацията. На моменти Крумовица дори изглежда излишна или нещо като декор на рубриката. Ако между двете има някакво напрежение, то това едва ли ще остане незабелязано и при всички случаи ще дразни зрителите.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.