Нестандартна сватба за Гара

Ексклузивни снимки от сватбата на най-голямата звезда в българското първенство – Гара Дембеле, получи вестник „24 часа“.

Нестандартна сватба за Гара
„Сватбата продължи 4 дни“, разкри голмайсторът на „А“ група. „Беше нестандартна, искахме да е нещо различно, което да помним цял живот. И така се получи. Повечето време прекарахме на красивия плаж на острова в Португалия, където живее семейството на Стефани. Единият ден беше посветен на подписването на брака. Не сме сключили църковен брак, защото аз съм от Мали, а Стефани е католичка. Два цели дни от сватбата ни прекарахме в парти на плажа и един ден за специалната фотосесия“, разказа още Дембеле.


Като част от ритуала младоженецът и булката си направиха и абсолютно еднакви татуировки на идентични места от вътрешната страна на десните ръце, в близост до китките.
Татуировката представлява две сърца, вплетени едно в друго и заключени с катинар.

„Това е любовта ни, която е за цял живот. Със Стефани сме най-щастливите хора в света. Ожених се за най-фантастичната жена. И сега очаквам тя да ме дари с прекрасното бебе, което носи в корема си. Никога не съм бил по-щастлив“, продължи Дембеле.
На сватбата на Гара и Стефани

На сватбата на Гара и Стефани на португалския остров присъстваха само най-близките роднини и приятели от двете семейства, общо стотина души.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.