Ники Михайлов е идол за турски гейове

Вратарят на националния отбор е боготворен от тумба момчета с меки китки

Прическата на Ники Михайлов довела гейовете до екстаз
Прическата на Ники Михайлов довела гейовете до екстаз
На небивал интерес от страна на създания с еднополова ориентация се радва синът на Боби Михайлов – Ники Михайлов. Според изданието hotarena.net цяла тумба турски гейове, които от дълги живеят и рабоят в Холандия, преследват българина с неприлични предложения и закачаливи посягания.
Засечката между Мамин Ники и мъжкарите с нежни движения станала благодарение на техен сънароднк, който се грижел за прическата на Михайлов. Изселникът държал няколко фризьорски салона в Германия, но близките му отношения с футболиста спомогнали за това именно той да е човекът, погрижил се за прическата на мохикан, с която Ники се появи в студиото на „Иван и Андрей”.
След въпросното предаване, което загорелите за мъжки ласки геойове имали възможността да гледат на запис, нашенецът станал център на интереса им, като най-стресиращото било, че не един или двама от турците си падали по Михайлов, а цялата колония обратни, които живеели заедно. Това създавало дори напрежание помежду им.

Към този момент физически контанкт Михайлов нямал с нито един от въпросните негови последователи или поне това е официалната версия. За сметка на това електронната му пощенска кутия била задръстена от писма с нецензурно съдържание, за което отговорни били именно тези специфични негови фенове.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.