Ники Михайлов: Изпълних обещанията си към Богомил

Ники Михайлов: Изпълних обещанията си към Богомил

Вратарят на „Твенте“ Николай Михайлов заяви пред bliasak.bg, че е изпълнил всички поети ангажименти към участника в „X Factor“ Богомил Бонев, който остана на второ място в музикалната надпревара.

Михайлов подкрепяше младия талант по време на шоуто и му подари специално изработен за него микрофон и стипендия, която да му помогне да продължи напред и да се развива като изпълнител.

„Това, което съм поел като ангажимент към него, аз съм го изпълнил и лесно може да се провери. Стипендията, която учредих на негово име, ще покрие разходите на семейството му през следващата една година – за неговите музикални уроци, за хонорарите на педагозите, които работят с него, за това, от което родителите му са казали, че имат нужда“, обясни футболната звезда.

Относно слуховете, които се разпространяват у нас, че бил излъгал Богомил и го подкрепил публично само, за да си направи безплатна реклама, Михайлов заяви: „Отдавна съм отвикнал да се интересувам в какви „клюки“ замесват името ми. За разлика от тях обаче, аз не забравям и спазвам обещанията си, а дали те ще се научат някой ден да пишат истината? Силно се съмнявам“, каза още Ники.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.