Ники Михайлов и Алисия се женят тайно!!

Ники Михайлов и Алисия се женят тайно!!

Тайна сватба вдигат Алисия и Ники Михайлов, бързат, защото фолк дивата е бременна

Скромна, но много красива сватба планират Ники Михайлов и Алисия. Звездната двойка ще се оженят, далеч от любопитните очи на медиите, разкри Blic. Според изданието фолк дивата и футболистът ще сключат брак тайно, защото не обичат прекаленото медийно внимание.
Националният вратар намекна за подобно събитие още в гостуването си в Шоуто на Иван и Андрей. Той каза, че е готов за брак, стига да намери жената си живота си и добави: „Всъщност, мисля, че вече я намерих”. Водещите започнаха да го подпитват и той негласно призна, че става реч за Алисия.
Според наши източници причината за бързата сватба е всъщност бременността на фолк певицата. Още преди няколко седмици се заговори по жълтите медии, че Алисия вече е надула корема. Неслучайно от известно време насам Ники Михайлов постоянно повтаря, че е готов да стане баща и иска да създаде поколение.
Алисия пък често гостуваше на националния вратар в Холандия и според запознати именно там е заченала фолк дивата.
Злите езици говорят, че новата половинка на бившия й мъж – Николета Лозанова, не може има деца. Напук на плеймейтката Алисия решила да си направи второ с помощта на Ники Михайлов.

Ще ви държим в течение и ще събираме още гореща информация около предстоящата тайна сватба на Ники Михайлов и Алисия.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.