Ники Цветаря подари 101 рози на Вихра

От „Станция Нова” се чудят той ли е тайнственият кавалер на жената на Иван

Ники Цветаря подари 101 рози на Вихра
На рождения си ден Вихра на Иван от „Шоуто на Иван и Андрей” изглеждаше супер. Пред смаяния поглед на колегите си и на гостите в студиото тя получи 101 рози от неизвестен обожател.
Пред „Супер 19” последната любовница на Жоро Илиев Яна Грудева призна, че цветята не са от мъжа на звездата – Иван Христов. Самата Вихра не пожела да коментира темата. Тя предпочете да я измести върху екипа си, който наистина изглежда като едно голямо семейство. Домакинята бе приготвила богата почерпка, а някой от гостите на предаването бе донесъл домашна баница.

Журналист от вестника изрази предположение, че е възможно изпращачът на цветята да е националният ни вратар Ники Михайлов. Яна многозначително повдигнала вежди, без да отрече. В неделното следобедно предаване специален гост беше фолк изпълнителката Алисия, която разказа, че получила от настоящото си гадже 777 китки. Това е така, защото приятелят й знаел, че любимото й число е седем. Вихра затвърди впечатлението, че тайнственият кавалер е може би един и същ, като не попита кой е любимият на Алисия, изпратил й цветята. И съвсем неслучайно не си призна пред зрителите, че и тя е получила огромен букет.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.