Николета, Алисия и Божинов ще се засекат в нощта на сексбомбите

Николета, Алисия и Божинов ще се засекат в нощта на сексбомбите
Датата е 9 февруари. Днес е „Нощта на сексбомбите“. В един от най-култовите чалга клубове в столицата ще се съберат всички нощни пеперуди и фолкаджийки. Ще се раздават наградите за секс бомби. Поканени са ВИП персони от ранга на финансовия министър Симеон Дянков и Главният секретар на МВР Калин Георгиев.
Първият е номиниран в категорията „Най-секси гаф”, а вторият – „Секс символ на годината”. В женския еквивалент на категорията на Калин Георгиев са номинирани фолк изпълнителките Андреа и Лияна. И двете отсега се канят да се увъртят около сексапилния човек от МВР.
Връх на атракцията ще е срещата на трима от най-одумваните герои на горещата сага между Николета Лозанова, Валери и Алисия. Тримата са кандидати за приза „Най-секси тройка на годината”. Ще има награда и за „Най-секси блондинка”, за която ще мерят сили Алисия и Камелия.

Припомняме, че Андреа има екстравагантно хрумване.  Тя щяла да бъде облечена в „милитъри стайл”, специално предназначен да привлече униформения кандидат секс символ Калин Георгиев. Половинката на Кубрат Пулев е привлечена неудържимо от мъжкия чар на секретаря на МВР и изгаря от желание тя да му връчи наградата. Ако станели и двамата секс символи, каквато е надеждата на силиконката, тъкмо щяла да има повод да го разцелува

Източник kliuki.bg

One thought on “Николета, Алисия и Божинов ще се засекат в нощта на сексбомбите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.