Николета готова да следва Божинов и в Ботев-Пловдив

Лозанова отрече да е настоявала да остане в Италия, вместо да замине за Португалия


Николета готова да следва Божинов и в Ботев-Пловдив
Скандалната плеймейтка Николета Лозанова няма търпение да замине за Португалия! Това заявява самата тя пред списание „Хай Клуб“, съобщава електронното издание hotnews.bg.
Бедствието на високи токчета, което успя за по-малко от ден да накара половин София да се изнесе от столицата, с новината, че ще готви, и постави в повишена готовност линейки и пожарни команди, коментира слуховете, че не иска да напусне Италия така: Дори и в Ботев — Пловдив да отиде, пак ще го последвам!“
Все пак чернокосата красавица признава, че поради някои професионални ангажименти ще й се наложи да остане поне още известно време в страната на Данте и Вергилии. Въпреки това, тя няма търпение да се премести в родината на фадото и Вашку да Гама, където португалците я очакват с голямо нетърпение и искрен интерес.

Но независимо, че е категорична, че в момента да бъде до Валери е най-важно за нея, за да замине за Лисабон, брюнетката поставила и доста условия, къде ще живее. Освен огромната къща с басейн, в която ще се ширят, на разположение на влюбената двойка ще бъдат градинар, готвач и поддръжка на басейна. И ако с поддръжката на градината и басейнът е ясно, че Николета няма как да се справи, остава открит въпроса за какво й е нужен готвач, след като уж умее да готви? Може би наистина е добре цяла София да се евакуира по време на организираната от нея вечеря другата седмица, а гостите все пак да си вземат и някой пожарогасител под ръка.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.