Николета заряза Валери, гушка се с Ванко 1

Плеймейтката Николета Лозанова
Плеймейтката Николета Лозанова престана да играе ролята на добра домакиня, която стои вкъщи и се грижи за любимия мъж. За кратко тя заряза Валери и се хвърли в обятията на рапъра Ванко 1 в столичния бар Flight.
Очевидци разказват, че Ни Ло е изглеждала щастлива без своята половинка и през цялото време се усмихвала мило на всички. Двамата с Ванко са заковали вниманието на посетителите на заведението и непрекъснато се снимали.
Плеймейтката била много доволна от факта, че има възможност да се види и с друг свой любимец – DJ Марти Джи. Същият не е изневерил на стила си и е направил доста луд ретро купон.
По едно време към Ванко 1 и изгората да Валери Божинов се присъединил и Петко Димитров, който, разбира се, не пропуснал да се щракне за пореден път с пловдивчанката.

Хора, присъствали на партито, казват, че щом Ники е възстановила среднощните си излизания с чужди мъже, значи вече доста скучае в дома на футболиста в Парма. Те подхвърлят, че въпрос на време е моделката да бие шута на ритнитопковеца, защото е човек, който обича свободата си и нощния живот. А Валери не може да й предложи нищо друго, освен тих и уютен дом… Неотдавна той сам каза, че е истински домошар и не обича да излиза. Сигурно Ники вече го е разбрала.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.