Николета защити Валери в Туитър

Николета защити Валери в Туитър

Николета Лозанова бди над Валери Божинов като истинска орлица, разкриха медиите в Португалия.

Според вестник „Рекорд“ красавицата се е показала като съпруга на място, скачайки заради любимия си в Туитър.

„Той знае как се рита топката по-добре от всички!“, посече критиците плейбойката.

Николета обаче не е единствената защита за Валери около скандала с изпуснатата дузпа, заради която националът получи забрана да стъпва в „Спортинг“.

В ролята на адвокат на Божинов влезе и Жезуз. Треньорът на „Бенфика“ обяви, че проблемът не е Валери, а слабите резултати на „лъвовете“.

„Такива неща се случват. Това е част от футбола. Ставали са и в „Бенфика“. Ако отборът върви, не се забелязват, но когато си натрупал 3 загуби поред, става проблем. А в нашата професия живеем ден за ден. На „Спортинг“ липсват победите, а сега си намериха и виновник, който ще опере пешкира“, обяви спецът.

„Корейо де маня“ пък разкри, че „лъвовете“ обмислят дисциплинарно уволнение на Божинов. Така те щели да излязат с 5,2 млн. евро напред, като си спестят заплатата му, както и бонусите, които се полагат на „Парма“ от брой изиграни мачове и вкарани голове.

Валери прибирал чисто 100 000 евро на месец, твърди изданието.

Въпреки заявения интерес от Левски, най-вероятно той отново ще потърси развитие на кариерата си в Италия. „Сините“ пък вече признаха, че са договорили нападател от Бразилия.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.