Николета има последната дума за трансфера на Божинов

Николета ще заляга над калкулатора, за да изчислява колко трябва да иска Божинов, за да закърпи достойно семейния бюджет

Николета има последната дума за трансфера на Божинов

Все сме слушали за мъже под чехъл, но този върху главата на Валери Божинов си е цяла кубинка! „Строй се и преброй се” явно е най-честата команда в дома на Божинката и тя, разбира се, е изричана от Николета Лозанова.


Че нападателят на Парма се е превърнал в чехльо ни подсказа сайтът HotArena.net, според който именно плейметката ще реши в кой отбор да продължи да рита (или да пази скамейката?!) Валери Божинов.
Лозанова имала последната дума около трансфера на нападателя на Парма. Според източници от спортните среди Валери Николетов (както вече го наричат форумци), скоро ще бъде прехвърлен в португалския Спортинг. Спортният директор на „Парма” вече се е уговорил с португалците, като оставало само Божинов да се разбере за условията по личния си договор.
Излиза обаче, че Валери първо трябва да уточни тези условия с началството у дома, в лицето на Николета Лозанова. Явно плеймейтката ще заляга над калкулатора, за да изчислява колко трябва да иска Божинов, за да си тежи на мястото, пък и да закърпи достойно семейния бюджет.

Плеймейтката знае как да ошушка мъжа си по екзотични екскурзии, така че на Валери ще му трябват доста стабилни доходи за в бъдеще.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.