Николета и Ванко 1 се скараха с Марк О’Селски

Николета и Ванко 1 се скараха с Марк О’Селски
Скандал се завихри в ефира на Нова ТВ в четвъртък вечерта, когато плеймейтката Николета Лозанова и рапърът Ванко 1, които обещали да гостуват във вечерното шоу „На инат”, отказали участието си в последния момент и оставили екипа да чака.
Вместо да търси нови гости водещият Марк О’Селски влезе в студиото заедно с продуцента на предаването Красимир Ванков, обяснявайки директно на зрителите, с какво Николета Лозанова и Ванко 1 са били интересни като гости и защо са били поканени:
„Да си телевизионен водещ е много приятно, когато имаш стойностен гост, който има, какво да каже на зрителите. Но е много гадно, когато ти се налага да поканиш фалшив герой, само защото търсиш отговора, защо по дяволите предизвиква такъв обществен интерес.” – заяви Марк О’Селски в четвъртък вечерта от ефира на Нова ТВ.

Магарето подхвана темата за фалшивите герои на нашето време, които пълнят ефира на медиите, провокирано от разгорещена дискусия на личния му профил в социалната мрежа фейсбук, където десетки негови приятели подхванали спор, протестирайки срещу измислените звезди, силиконовите красавици и съмнителните типове, които се разхождат като на парад между телевизионните предавания, промивайки мозъците на зрителите.

Продуцентът на предаването „На инат” Красимир Ванков пък обясни, че Ванко и Николета имали гигантски претенции във връзка с промотирането на гостуването им, които противоречали на практиката на телевизията, заради което екипът на предаването се отказал да ги кани.
Дни по-късно обаче самата Николета многократно търсила връзка с екипа, за да настоява скандалният дует все пак да гостува при магарето. Късно през ноща преди гостуването двамата отказали участието си със смс. „Единственото нормално обяснение, че не си спазиха уговорения ангажимент е, че ги е страх.
Затова решихме вместо да търсим нови гости, да си направим предаването, да излезем пред публиката и да обясним, защо сме поканили тези хора, с какво са ни били интересни, какви въпроси сме искали да им зададем, кои са истинските и кои са фалшивите герои днес у нас и кой се интересува точно от фалшивите – публиката ли иска да ги гледа или ние медиите ги налагаме? Бивш затворник, чието творческо вдъхновение очевидно не е секнало в затвора и момиче, което се съблича – това изглежда екзотично за тези географски ширини, но всъщност може би е аномалия на нашето общество.
Точно затова искахме да покажем тези хора в истинската им светлина, защото подобни образи по някакъв начин вълнуват обществото ни и дори са обект на подражание. Нямахме намерение да им задаваме напудрени въпроси, а такива, които би им задал всеки един човек на улицата.
Така зрителите, които ги гледат, могат да преценят сами, да помислят и да си създадат собствено мнение.” – заяви Красимир Ванков и допълни, че предаването „На инат” не се изживявало като последна инстанция, която можела да съди хората и техния труд.

„Ние не желаем да съдим и поучаваме никого, искаме само да покажем нещата в истинската им светлина и да предизвикаме зрителя да помисли и да си създаде собствено мнение.”

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.