Николета към Алисия: „Ненаситна си за пари“

Старата 2011 година приключи по присъщ начин за двете най-одумвани двойки в българския хайлайф – Божинов и Николета срещу Ники Михайлов и Алисия. Публичен скандал, са си спретнали четиримата в последните дни на 2011-а. Караницата завързали враждуващите дами.

На 23 декември Николай Михайлов беше избран за футболист на годината. След церемонията победителят се отдаде на купон. Още същата вечер Ники се потопи в столичните барове сред чалга, уиски и красиви жени. Вратарят на националния ни отбор беше с половинката си Алисия.

Според злите езици на празненството в известен столичен клуб изненадващо се появили Валери и Николета. Малко след полунощ, след поредица поздрави ту за едната, ту за другата двойка, жените не издържали и се спречкали, пише lifestyle.bg.

Николета


При едно от разминаванията на бара Николета подхвърлила на Алисия: “Стига си го изнудвала за пари, искаш да го разориш, нали си имаш богат приятел, да ви издържа! Ненаситна си за пари“, крещяла Николета.

Русокосата певица обаче не й останала длъжна. “Като е правил син, сега ще си плаща! Не е длъжен друг да издържа детето. Ще му взема и последните пари, ще го разоря“, изпаднала в истерия Алисия.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.