Николета към Валери: Или венчило, или сбогом!

Николета към Валери: Или венчило, или сбогом!

Николета Лозанова поставила ултиматум на Валери Божинов, преди да получи брачното предложение

Женска хитрост използвала плеймейтката, за да надене брачния хомот на любимия си. След като месеци наред футболистът давал клетви за вярност, но оставал само с тях, Николета прибегнала до крайности. Дори след като моделката забременяла, нападателят на „Спортинг”-Лисабон се дърпал от брачната клетва. Той настоявал двамата да направят тържество в България, на което неофициално да поканят най-близките си приятели, но без подпис в гражданското. Тогава плеймейтката взела решение: или венчило, или сбогом на Валери.

Отчаяна, Николета тайно събрала багажа си от португалската столица, където двамата живеят, и се прибрала в България. Цяла седмица футболистът издирвал под дърво и камък любимата си, но без резултат. Сварзал се с най-добрите й приятелки и дори с майка й, но не успял да изкопчи информация от тях.
Точно след седмица Николета включила мобилния си телефон. Първото нещо, което чула в слушалката, било: „Ще се омъжиш ли за мен?”
Николета заявила на любимия си, че няма да се прибере при него без насрочена дата за сватба. Церемонията е насрочена за този месец, а двамата твърдят, че са по-щастливи отвсякога.
Валери не за първи път пада в капана на изпечена изкусителка. Той има дете от Алисия, с която обаче не подписа официално.

Източник kliuki.bg

One thought on “Николета към Валери: Или венчило, или сбогом!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.