Николета Лозанова вече лъсна на корица в Лисабон!

Любимката на родните футболисти изгря на корицата на португалско списание след пристигането си в Португалия


Николета Лозанова вече лъсна на корица в Лисабон!
Скандално известната у нас плеймейтка Николета Лозанова най-после пристигна в Лисабон при любимия си Валери Божинов. И макар, че е само от два дни е там, тя вече украси корицата на едно от португалските списания, редом с испанският модел Тамара Горо.

Изданието подготвило обстоен материал за двете красавици, като специално внимание е обърнато на Николета. Личният живот на плеймейтката е бил широко коментиран, като освен възрастта и професията й, са описани връзката й с вратаря на „Твенте“ Ники Михайлов и разбира се, настоящата й любов с Валери Божинов. Все пак португалските медии се въздържат от обсъждането на любовния четириъгълник с Алисия и размяната на футболните половинки, който се заформи у нас, най-вероятно поради незнание.
Другата футболна любима, Тамара Горо няма толкова колоритна биография като Лозанова и представена единствено като носителка на титлата Мис Сеговия 2008 и е участвала в тамошния „Сървайвър“.
Медиите в Лисабон обърнаха внимание на Николета

Според последните слухове португалските медии и обществеността като цяло проявяваха по-голям интерес към Николета, отколкото към Валери. И въпреки топлото посрещане, което й устройват, остава да видим дали и в бъдеще ще се радва на обичта на португалците и ще изгради успешна професионална кариера или отново ще заложи на скандалните си изяви.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.