Николета Лозанова – виновна без вина

Мис България 2009 се застъпи за скандалното миньонче и съпруга на футболиста Валери Божинов – Николета.

скандалното миньонче и съпруга на футболиста Валери Божинов – Николета.

Антония и Ники бяха замесени в интрига, която била измислица на медиите. Двете дами постоянно страдат от клюките на “злите езици“ и не си признават, че и сами имат пръст в постоянните скандали около тях.

Преди дни излезе на бял свят реплика на Николета Лозанова, в която тя казва по адрес на Антония Петрова следното цветисто изречение:

“Аз казвам ли й да си отреже носа, защото прилича на арменската Баба Яга.“

Наложило се Лозанова да проведе международен разговор. Тя се обадила от Португалия на Антония и пламенно й заявила:

“Извинявам ти се за нещо, което не съм казала!“, такова рядко честолюбие трябва (поне малко) да разнежи и на най-коравосърдечните зложелатели на двете надарени от природата с рядък ум и красота създания.

Николета обяснила на Антония, че никога не е изричала подобни думи и не желае името й да се замесва в скандали, като взела предвид и деликатното си състояние в момента, пише kliuki.bg. От момиче, което се заяжда с всички “завиждащи“, Ники се превърнала в абсолютния миротворец. Това изглежда е доброто влияние на бременността върху характера на младата бъдеща майка. Дано!

Тони нарече Николета “виновна без вина“ и последва искрена похвала за Лозанова:

“Тя е хубаво, младо, успяло момиче, с хубав брак и хубав човек до нея!“

Въпреки топлите думи, Антония призна, че не познава Николета като личност и не е приятелка с нея, но безспорно харесва външния й вид. Отскоро двете си пишат в социалната мрежа, но не били близки, защото не си пият кафето заедно, поясни Петрова.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.