Николета Лозанова влезе в оправдания за рекламата с детски колички

Николета Лозанова сама се оплете в опитите си да се обяснява за скандалната фотосесия на детски колички
Николета Лозанова

Николета Лозанова сама се оплете в опитите си да се обяснява за скандалната фотосесия на детски колички

Николета Лозанова твърди, че не била уволнена, а просто няма да използват лицето за реклама повече

Николета Лозанова започна да се обяснява за скандалната реклама на бебешките колички, на които беше рекламно лице в продължение на четири години. И по-точно за плъзналата по-рано днес в медиите информация, че от компанията са я уволнили заради прекалено голямото недоволство, която рекламната кампания предизвика.

Естествено, унизителната за нея информация, че хората очевидно не я харесват особено, нямаше как да бъде подмината от плеймейтката. И тя побърза да започне да се оправдава, че, видиш ли, не е уволнена. А просто от фирмата за бебешки колички няма да ползват повече лицето й за реклама. Което май е едно и също, смеят се онлайн потребителите.

Бъдещата бивша госпожа Божинова публикува официалното писмо на фирмата
Писмо до медиите от „Чиполино“ ЕООД

 

Бъдещата бивша госпожа Божинова публикува официалното писмо на фирмата, в което се казва, че те повече няма да използват заснетите кадри, тъй като се съобразяват с недоволството , което те са предизвикали в потенциалните им клиенти и в потребителите като цяло.

Самата плеймейтка също започна да се обяснява, че хората не са възприели фотосесията, тъй като просто й завиждат на нея, че успява да е едновременно майка и да изглежда секси. А иначе самите кадри имали много по-дълбок замисъл и идеята им била именно такава – да покажат, че майките могат да бъдат секси като нея.

Само дето обясненията й предизвикаха единствено смях у хората. „Николета, никой не е казал, че не си красива. Но не ставаш за рекламно лице на бебешки колички. А за по-друг тип продукти“, хилят се онлайн потребителите.

One thought on “Николета Лозанова влезе в оправдания за рекламата с детски колички

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.