Николета позна – момиче е!!!

Николета позна – момиче е!!!

Мечтата на плеймейтката се сбъдна – да има момиченце, а желанието на Валери, бебето да е момче, повехна

„Момиче е”, възкликнал гинекологът, докато преглеждал бременната Николета Лозанова на видеозон днес. Мечтата на плеймейтката се сбъдна – да има момиченце, а желанието на Валери, бебето да е момче, повехна.

Въпреки предзнаменованието по време на сватбата, което сочеше, че първата рожба на Валери и Николета ще е мъжка, чичко доктор каза друго. На прегледа той е бил 70% убеден, че плеймейтката носи момиченце в утробата си. Освен, разбира се, ако не е твърде срамежливо момченце, което крие мъжките си белези.
Припомняме, че преди церемонията, както традицията повелява, булката трябва да ритне менче с вода с бяло и червено цвете. Ако червеното цвете отскочи по-напред, значи младоженците ще имат женска рожба, ако е бялото – ще е момче.
Затова Божинов бе изключително щастлив, когато бялото цвете „изпревари” червеното и не спрял да натяква на Николета: „Видя ли, че ще си имаме момченце”.
Уви, бебето в утробата на Лозанова мисли друго. Това обаче прави майка си безкрайно щастлива, защото тя винаги е искала да има момиченце.
Разбира се, последната дума има наследникът на Николета и Божинов, който може да е „излъгал” видеозона.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.