Плеймейтки – Николета + Зл. Райкова срещу Златка + Светлана

Плеймейтки: Николета + Зл. Райкова срещу Златка + Светлана
Златка Райкова и Николета Лозанова

Примомяне Ви скандално почти порно видео, в което се вижда на какво са способни две плеймейтки за малко слава!

Последно време из пресата се появиха множество снимки на Златка Райкова и Николета Лозанова, които са си станали първи дружки. Друго, което прави впечатление, е че двечките, като че ли са се съюзили срещу друга лъскава двойка – Златка Димитрова и Светлана Василева. За жените не е новост да завиждат на тези, които просперират.

В интервю за BLife Николета каза: „Светлана Василева беше една руса девойка с къса коса, нали?“. А впоследствие уточни: „И да уточня, тя не е Мис Плейбой, а е участвала на конкурса Мис Плеймейт.“ А уж не знаеше коя е?!

Разправиите между Златките не са нова тема. Те датират още откакто Райкова остави Багата, а Димитрова го залюби. Правейки преглед на архива, ни попадна едно клипче, което преди време беше събрало много гледания в сайта за видео споделяне vbox7.com. То ни припомни, че връзката между Николета и Зл. Райкова не е от вчера. Те не споделят само едно виждане за другата двойка красавици, но споделят и една вана, и до голяма степен една друга. Може би русата Златка и Николета ги свързват повече от приятелски чувства.

Така в единия отбор се очертават двете плеймейтки Николета Лозанова и Златка Райкова, а в другият плеймейтката Златка Димитрова и Светлана Василева, които сега се подвизават в „Нежна стража“

Разбира се, на какво са готови две плеймейтки за малко слава…можете да си припомнете сами от скандалното видео:

Източник blife.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.