Николета съди „Шоуто на Слави” за 100 000 евро заради гаврата

Единствен Дългия скапва надутото самочувствие на плеймейтката

 

 

Николета съди „Шоуто на Слави” за 100 000 евро заради гаврата
„Шоуто на Слави” има нова скечова, повече от интересна героиня – Николета Лозанова, в образа на която се превъплъщава актьорът Виктор Калев.
Според статистическо проучване на вестник „Галерия” повече от 50 000 души са изгледали само в интернет клипа с новото уникално изпълнение на култовия комик от шоуто, което е доказало, че може да бъде повече от скандално. Да не говорим за многомилионната телевизионна публика на предаването. При това Дългия допуска заигравката с перманентната за последните 12 месеца сензация, наречена Лозанова, да се повтаря, което сочи тенденция за смазване  на повече от излишно популярната особа.

Реакцията на самата Николета потвърждава търсения от сценаристите ефект. Макар в България и бебетата да знаят що е то Николета, досега красавицата, любителка на скандалното в имиджа си, никога не е реагирала негативно, може би, изхождайки от презумпцията, че няма лоша реклама. В случая с гологлавия шоумен нещата с нервите на т.н. златотърсачка са излезли извън контрол. Тя била бясна на Слави и неговата про или анти имидж мейкърска трибуна с безотказен ефект и била решила да отвърне подобаващо на удара. Щяла да съди водещия и шоуто му. Искът й щял да възлиза на стойност 100 000 евро.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.