Николета ще ражда във вода

Неочакваният трансфер на Валери Божинов от Спортинг в Лече е на път да докара внезапна промяна и в родилните планове на съпругата му.

Николета ще ражда във вода

Николета, която вече е в седмия месец, умува върху идеята да даде живот на дъщеря си в любимата Италия и то по начин, по който преди векове древните египетски кралици са раждали фараоните – във вода, пише „Уикенд”, цитира kliuki.bg.

Плеймейтката вече е при съпруга си в Лече, а в София не е стъпвала втори месец заради невижданите студове у нас.

От началото на бременността си Николета е все под наблюдението на португалски лекари. Изключения са само вторият и третият месец, в които бе повече в София заради приготовленията за сватбата й с Божинов.

Николета все повече се самонавивала въобще да не се връща в България и да роди в Лече. Футболната съпруга се била изплашила покрай зачестилите в последните месеци смъртни случаи на родилки и новородени у нас.

Сред хайлайф персоните в Италия пък в момента било хит раждането във вода. По този начин вече били родили две моделки, рускини, с които Николета е работила в Милано.

В Египет такова раждане се е практикувало още от дълбока древност. Водата облекчава болките на родилките и действа отпускащо.

Иначе откакто бременността започна да й личи, Николета се скри от медиите. По примера на някои световни звезди, тя предпочита да продава правата за своите лични фотоси. Такъв бе и случаят със снимките на които тя е вече с наедряло коремче.

Първият официален кадър на бременната Николета е за корицата на ново седмично списание.

Николета се скри от медиите

Преди това се появи и друга нейна снимка с наедрялото коремче, която бе споделена във Фейсбук от неин познат – Петър Георгиев.

Сред хайлайф персоните в Италия пък в момента било хит раждането във вода

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.