Нина Добрев: Красотата не е задължителна, важен е талантът!

Нина Добрев
Макар и само на 22, славата не я заслепява, напротив, кара я да гледа напред и нагоре. Рано й е да мисли за семейство и ревностно пази личния си живот. Говори все по-зле български, но приема това философски: явно, няма намерение да се връща в родината.
Киноманите в България я наричат младата Пенелопе Крус. Тя твърди, че се възхищава на горещата испанка, но и че е много различна от нея. „Аз съм и се надявам да изградя моя собствена кариера и само­личност като никой друг! Бих искала да си мисля, че съм уникална!“, без излишна скромност казва ослепителната Нина Добрев, смятана за големия роден про­бив в Холивуд.
Нина е само на 22 – навърши ги съвсем наскоро, на 9 януари. Родена е през 1989 г. в София, а вече има близо 20 роли в канадски и американски филми и сериали. Майка й е художничка, а баща й компютърен специалист Има по-голям брат Александър. Семейството се мес­ти в Канада, когато бъдещата актриса е едва на 2 годинки. Завършила е училище по изкуства в Торонто, би­ла е модел, снимала се е и в реклами. Звездната известност я спохожда благодарение на участието й в тийнейджърския сериал „Деграси“, където влиза в ролята на самотна майка. Миналата година се снима и в му­зикален филм на МТV. В лентата „Клои“ пък играе ре­дом с холивудските величия Джулиан Мур (4 пъти номинирана за „Оскар“) и Лиам Нийсън. Най-голяма попу­лярност обаче й носи сериалът „Дневниците на вампи­ра“, в който тя е главно действащо лице. Поредицата се радва на космически рейтинг, а миналото лято сюрпризира Нина и с наградата „Изборът на тийнейджърите“ – за най-добра актриса във фантастична поре­дица.
Нина практикува йога, хобито й е да прави бижута, харесва мюзикли. Най-добрата й приятелка е актриса­та Катерина Греъм, която изпълнява ролята на Бони в „Дневниците на вампира„. Върл фен е на сериала „Ис­тинска кръв“, обича да играе волейбол и футбол, да плу­ва, да кара сърф и сноуборд и да язди. Филмовите й идо­ли са Мерил Стрийп и Рейчъл Макадамс.

Момичешкото излъчване, съчетано с напъпила дискретна женственост, я превръща в магнит за мъжете и обичано пораснало дете за по-зрялата част от дамската публика. Нина обаче съвсем зряло е стъпила на земята – убе­дена, че талантът винаги е най-важен: „Ако някоя е ужасно слаба актриса, няма да й дадат роля даже и ако е най-красива­та” – смята Нина.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.