Новата любов на Ивана още се развежда!

Новата любов на Ивана още се развежда!

Фолк певицата и гръцкият й любим планирали да се съберат окончателно след развода му

След многобройните слухове и спекулации по повод последната й връзка, кралицата на родния поп фолк Ивана реши да разкрие истината за отношенията си гръцкия бизнесмен Костас Каризарис, с когото от доста време има връзка.
Фолк примата потвърдила пред списание „Story“, че двамата от доста време се познават и с времето помежду им са се зародили нежни чувства. Срещнали се преди няколко месеца във Варна, където бизнесменът специално поздравил родната певица за успешното й изпълнение на няколко гръцки хита. В началото на връзката им обаче криел финансовото си състояние, тъй като искал да бъде сигурен, че не е харесван единствено заради парите си.

По повод слуховете, че любимият и вече й е подарил къща в Солун и то още преди Великден фолк певицата споделя, че всъщност двамата развиват връзката си с по-бавни темпове заради разстоянието и ангажиментите им. Другата основна причина, поради която още не са се събрали официално бил фактът, Каризарис все още бил женен. Макар да живеел разделен от години с бившата си съпруга, гъркът все още не бил финализирал развода. Освен това от брака си с нея бизнесменът имал и дъщеря на 18 години, която също все още свиквала с новото положение около баща си.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.