Новоизгряваща звезда Р.Е.Н.: Аз съм супер позитивен човек

Новоизгряваща звезда Р.Е.Н
Сексапилната хип-хоп звезда е от Варна. Тя завършва образованието си в СОУ Васил Друмев, паралелка “Биология и здравеопазване”, след което се отдава на музиката. В продължение на една петилетка се занимава със специфични движения в хип-хопа, балет, плуване и йога. Прави го, за да е напълно подготвена за бляскавото си бъдеще.
И действително новоизгряващата звезда постигна зашеметяващ старт. Изкачи се с няколко пункта по стълбицата на успеха, като излезе на музикалната сцена с двете си хитови парчета “Движи” и “Ти си моята звезда”.
Особено първото “избива рибата”, както се казва на жаргон и то най-вече мъжката. Това е разбираемо, щом като във видеото страстни танцьорки се въртят по голи дупета. Поради тази причина се появиха коментари за песента, че се радва на толкова голямо внимание, заради голотиите, а не толкова заради изпълнението на хип-хоп звездата.

На тези и други подобни отрицателно изказвания Р.Е.Н. заявява: “Искам хората да знаят, че аз съм супер позитивен човек.” След това допълва и по-конкретно по въпроса, че: “Няма смисъл от всичката тази негативна енергия, която се изсипва върху мен. Тя само ме прави по-известна”, отсича смело новоизгряващата звезда Р.Е.Н.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.