Няколко интересни факта за Веселина Попова!

Няколко интересни факта за  Веселина Попова!
Веселина Попова

Красивата брюнетка Веселина Попова, която само преди няколко дни направи официална промоция на парчето си “Винаги мога“ се оказа ретро фолк певица.

Тя се е изявявала под псевдонима Ванина Троя, като дори има дует с Валдес озаглавен „Опиум съмнения“.

„Неудачна, неудачна, дай да си развратна“, подканя я Валдес – „Ти запали огъня в мене“, отвръща му страстно Веси ала Ванина.

Явно Веселина иска да се откъсне от стария си имидж и всички видеа на нейните изпълнения като Ванина Троя са заличени от нета.

Ние обаче успяхме да се доберем до едно и ексклузивно ще ви го покажем.

Красивата брюнетка Веселина Попова

 

Ванина Троя (Веселина Попова) и Валдес

 

*Ванина Троя (Веселина Попова) и Валдес

Веси в момента се изявява и като актриса в сериала „Столичани в повече“, където влиза в ролята на сексапилната секретарка Деси.

Веси във
*Веси във „Винаги мога“

На широката публика стана известна с участието си в “Music Idol 3“, както и като беквокалистка в “Шоуто на Иван и Андрей“. По-късно зарадва и мъжката част със сексапилна фотосесия за родно списание.

Около сексуалната й ориентация се заговори, след като певицата публикува няколко фотоса във Фейсбук, на които се натиска и целува с приятелка

Около сексуалната й ориентация се заговори, след като певицата публикува няколко фотоса във Фейсбук, на които се натиска и целува с приятелка – самата тя обаче отрече да харесва жени.

Новото видео на Веси – “Винаги мога“

Източник hotnews.bg

4 thoughts on “Няколко интересни факта за Веселина Попова!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.