Няколко съвета за по-голяма наслада в леглото

Няколко съвета за по-голяма наслада в леглото Много жени се вълнуват от въпроса как да бъдат страстни и желани любовници.

Много от представителките на нежния пол са намерили отговора – трябва да се притежава темперамент, интуиция и желание, трябва да желаеш и да умееш да го радваш в леглото.

В помощ на прохождащите майсторки www.sex-news.ru споделя три съвета.

Първият съвет се отнася до прелюдията. Тя трябва задължително минава през чувствени докосвания, те ще се харесат на вашия партньор не по-малко отколкото на самите вас. Усвоете елементите от техниката на еротичния масаж и се постарайте да предадете чрез тях вашите емоции и желание, вашата страст и нежност.

Второ, заложете на повече спонтанност в живота ви. Да, любовта по график е удобно нещо, за нея можеш да се подготвиш, примерно да си вземеш душ. Но неочакваните проявата на вашата и неговата страст също е яко.

И накрая, бъдете различна с него, но без да стигате до крайности, отбелязва БГНЕС.

Редувайте нежност с инициативност, усвоявате с любимия нови пози. Това е като с яденето – едно и също меню омръзва, но ако се готви вкусно и разнообразно, той ще предпочете семейната трапеза от някой шик ресторант.

actualno.com

One thought on “Няколко съвета за по-голяма наслада в леглото

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.