Няма по-проста жена от Емилия!

Няма по-проста жена от Емилия!

Фолк певицата Емилия май няма никакво намерение да смекчи грубия си тон. Изпълнителката, която е смятана за най-простата жена във фолк бранша, псува като каруцар и дори марковите й дрешки не могат да прикрият селската й същност, пише в. „Контра“ в последния си брой.
Любимата на футболния бос Коко Динев обича да се държи арогантно и не се съобразява с хората около себе си.

„Е*ете си п*тката майна, магазини за детски дрехи по път и над път“, изригнала русата чалгарка от Гълъбово, след като не получила достатъчно внимание от продавачки в столичен мол.

„На Емилия не трябва да й се дава да се разхожда в столицата. Тя е селска женица и е свикнала да псува като каруцар по оборите. Хич не се съобразява, че около нея има почитатели и малки дечица“, възмущават се „грешните“ продавачки.

Емилия искала да купи дрехи за сина си Иван, но заетите с други клиенти продавачки успели да я изкарат от релси. Но все пак това не й дава право да псува всички наред… „Няма по-проста женица от Емилия! Какво очаквате?“, пишат нейни антифенове по интернет форумите и казват, че не са изненадани от поредната тъпа изцепка на певицата от „Пайнер.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.