Лидери на дамско общество имат амбиция да превърнат София в свой център за Европа

У нас пристига Оана Стояновичи, психолог и експерт в областта на трансформиращия коучинг

У нас пристига Оана Стояновичи, психолог и експерт в областта на трансформиращия коучинг
Оана Стояновичи

През януари 2015 г. в София пристига Оана Стояновичи, психолог с международна популярност и лектор в областта на трансформиращия коучинг. Г-жа Стояновичи ще проведе у нас поредица от уъркшопи, посветени на женското светоусещане и ще положи началото на нова дамска общност по аналог с вече съществуващи организации в Румъния и Словакия. Амбицията на българските организатори е да превърнат София във водещ център на движението за Европа.

Подходът на Оана Стояновичи включва уникална комбинация от ефективни съвременни методи – включително коучинг и позитивна психология – с практиката и философията на Древния Изток. В своята работа тя използва медитация, техники за личностно развитие, учене чрез преживяване, холистично разглеждане на женствеността като единство на духовна и телесна същност.

От 29 януари до 1 февруари (включително) София ще бъде домакин на първия за страната ни уъркшоп „Свещените загадки на женствеността”. В рамките на четири дни Оана Стояновичи ще приложи уникалния си подход в работата с дамска група, като практиките ще включат личностно усъвършенстване в няколко основни области – енергийно, физическо, мисловно, емоционално и духовно. Уъркшопът вече привлича последователи на движението от Румъния и Сърбия. За българските участници ще бъде осигурен превод.

За регистрация за събитието и резервация на билети натиснете тук

През януари 2015 г. в София пристига Оана Стояновичи, психолог с международна популярност и лектор в областта на трансформиращия коучинг
Оана Стояновичи

 

„Започнах моето духовно търсене, пътувайки по света. Срещнах се с духовни учители, които ме запознаха с лечебни методи, запознах се с невероятните ритуали на трансформацията на свещени места в различни точки на Земята. След всички тези преживявания изпитах нуждата да създам и утвърдя трансформиращите курсове… Тези курсове са дълбоко лечебни, с тях се освобождаваме от блокажите и ограниченията, които ни спират в живота. Те са от типа „учене чрез преживяване” и действат като катализатор, ускоряващ изпълняването на намеренията у моите участници. Опитът е многоизмерен и обхваща всички аспекти на човешкото същество – от физическото, емоционалното, менталното към духовното.“

Оана Стояновичи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.