Обърнаха и „Мис България“ на риалити шоу

Най-престижният конкурс за красота у нас се превръща в поредното телевизионно шоу

Обърнаха и „Мис България“ на риалити шоу
Мис България – риалити боза
Някога това беше едно от най-престижните и уважавания събития, а днес е принизено до риалити шоу от типа на „Биг Брадър“. По всичко личи, че скандалите около правото на собственост, силиконовите красавици и слуховете за корупция сред  журиращите превърнаха  конкурса „Мис  България“ в досадна част от телевизионната програма. И вместо да се погрижат за имиджа на предаването и да възвърнат стария му блясък продуценти и организатора го сведоха до риалити шоу от типа на „Биг Брадър“.
В опит да си възвърнат интереса и аудиторията, тазгодишният продуцент Вили Сечкова и Евгения Калканджиева решиха да предоставят на родния зрител да проследи всички етапи на кастингите на красавиците и сам да направи избора си накрая. При това за водещ и наставник на младите красавици те са избрали не кой да е, а доста нашумялата тв звезда и певица Камелия. Фолк дивата, която от доста време се изявява и като душеприказчик на малкия екран, едва ли е най-добрият избор за толкова важно събитие, но със сигурност ще привлече вниманието на зрителите, особено ако отново вкара в действие хапливия си език и „богатия“ си речник.

Що се отнася до собственичката на конкурса, Евгения Калканджиева, бившата 6-а по красота в света, явно е доста заета със семейството и модната си агенция напоследък, за да оцени реално вредата от превръщането на конкурса в риалити шоу. Сега вече спектакълът, който събираше милиони пред екрана окончателно, ще загуби реномето си на престижен конкурс и ще се превърне в  поредното шествие на полуголи  красавици, които освен визия не предлагат нищо друго.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.