Окровено за моделката Аделина от “Умна и красива“

Окровено за моделката Аделина

24-годишната Аделина Димитрова, станала известна с участието си в риалитито на Слави Трифонов „Умна и красива“, ни даде откровено интервю, в което разказа за себе си и опроверга клюките, че е новата любовница на шоумена.

Силиконовата красавица остана на второ място в риалитито, след като на финала бе победена от козметичката Валерия Цимбал.

– Вярно ли е, че няма умна и красива българка, имайки предвид крайния резултат? – Българската жена се е доказала и се доказва ежедневно, както в живота, така и в професионалното си развитие.

 – А вярно ли е, че си новата изгора на Слави Трифонов? – (Усмихва се). Не, и няма да коментирам повече този въпрос.

 – Влече ли те известността? – Известността не е самоцел към която се стремя, преди всичко си отговорен пред обществото, обект на коментари – понякога хубави, друг път не до там.

 – Ти си модел на Ивет Фешън. Каква е оценката ти за българските модели? – Моделът не е само красива външност, той съчетание от интелект, харизма и излъчване. Българските модели притежават много качества, но професионално развитие в тази сфера могат да постигнат най-вече в чужбина.

– За да отидеш в риалитито на Слави значи се мислиш за умна, красива, секси… пречи ли ти или ти помага това сред мъжете? – На кастинга се явих на шега, но хубавите неща се случват точно когато най-малко ги очакваш. Всички мъже първоначално виждат само външния вид, но е необходимо много повече, за да задържиш вниманието върху себе си.

– Оттук накъде? – Искам да се занимавам с телевизия, чувствам се добре пред камера.

24-годишната Аделина Димитрова


Аделина Димитрова, станала известна с участието си в риалитито на Слави Трифонов

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.