Олигарсите Арабаджиеви вдигат сватба за половин милион

Олигарсите Арабаджиеви вдигат сватба за половин милион

Събитието на годината ще е сватбата на двете милионерски деца Александра Арабаджиева и Стайко Стайков, категорични са светските хроникьори. Те ще си кажат „да“ след седмица в тузарския хотел „Роял Касъл“ на Елените. Сред гостите на събитието ще са стотици гранд личности от каймака на обществото.

По предварителни изчисления на персонала събитието ще струва на двете фамилии поне половин милион. Само роклята на булката е над 50 хиляди лева и е вече доставена у нас от Италия, където е шита по поръчка.

Булката Александра в дъщеря на хотелиерите Ветко и Маринела Арабаджиеви, а Стайко е син на алкохолния бос Миньо Стайков. Богаташките чеда се влюбиха по-рано тази година, а новината за бременността зарадва и двете фамилии и изтегли сватбата за по-рано, за да може момичето да влезе в шикозната рокля, чиято марка се пази в тайна. Александра ще смени няколко тоалета и прически, за които ще се погрижат топ дизайнери и коафьори.

„Събитието със сигурност ще вкара в малкия си джоб сватбата на Николета Лозанова и Валери Божинов, която доскоро беше най-одумваната женитба на известни личности през2011“, смятат светските хроникьори.

Бащите на двамата младоженци Ветко Арабаджиев и Миньо Стайков са приятели от дълги години. С тази сватба две от на-богатите фамилии у нас ще се сродят.

Бракосъчетанието ще е класическо, с шаферки в еднакви рокли и огромно количество гости. По същия традиционен начин Стайко е пискал ръката на Александра, първо от баща й, спазвайки старите български традиции и обичаи. Той се е врекъл във вечна обич на девойката, която получила изключително елегантен годежен пръстен.

Преди да се срещнат двамата наследници на няколко пъти сгрешиха в любовта. До неотдавна Стайков сменяше жените непрекъснато, точно като спортните си автомобили. Задържа се по-дълго в отношенията си с моделката Деси Зидарова, която пък привлече общественото внимание, след като беше жестоко пребита и захвърлена пред дома си със счупени крака.

Алекс пък превзе преди две години сърцето на вратаря на националния отбор по футбол Ники Михайлов. Тя буквално изхвърли от живота му сегашната съпруга на Валери Божинов плеймейтката Николета Лозанова. Михайлов дори сравни Николета с трабант, влачещ се подир Мерцедес, именно докато беше с Арабаджиева, пише вестник „Всеки ден“.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.