Ориенталско парти от Славея и Виолета Сиракови

Ориенталско парти от Славея и Виолета Сиракови

Два дни преди Коледа Славея и Виолета Сиракови бяха домакини на първото си тематично парти, в което акцент са музиката и танците.

Дъщерите на Наско Сираков и Илияна Раева, заедно с участника в „Денсинг Старс“ Илиян Чакъров, са съдружници в денс център, където се практикуват над 30 танцувални стила и аеробика. Сред по-нетрадиционните са попинг, модетика и бурлеска.

На дебютното парти гостите се потопиха в ориенталска атмосфера, а на всяка маса имаше наргиле. Балет от школата представи атрактивни тематични танци, а между техните изпълнения звучаха джаз парчета на живо.

Желанието на двете домакини е два пъти месечно да бъдат представяни различни видове танци, които се практикуват в техния център.

Сред тези, които уважиха коледния купон на Славея и Виолета, бяха футболистът Павел Виданов, поп певицата Лилана, футболният мениджър Лъчезар Танев, кандидатът за кмет на София на последните избори Владимир Каролев.

Естествено, на партито присъстваха и Наско Сираков и Илияна Раева, която се открои сред присъстващите с дълга рокля, решена в червено.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.