Откраднаха джипа на Николета Божинова

Откраднаха джипа на Николета Божинова

Апаши откраднаха суперлуксозния джип BMW X6 на Николета Лозанова. Бременната булка на Валери Божинов останала в шок от новината. Тя вече е в шестия месец, а след кражбата била пред нервна криза.

Возилото е най-луксозният подарък в живота на скандалната красавица. Тя получи скъпия дар от своята половинка за празника на влюбените Свети Валентин миналата година. Поръчковият джип с всичките екстри остана в София, откакто от преди няколко месеца звездната двойка заживя в в Лисабон. В португалската столица Валери играе за местния “Спортинг“.

“Кражбата е станала в петък или събота през миналата седмица“, разказват близки на Николета. Джипът е бил паркиран пред жилището на Валери и Ники в столичния квартал “Манастирски ливади“.

Двойката умишлено не ползвала гараж за беемвето, защото разчитала, че пълното каско в елитна застрахователна компания ще спре автоджамбазите. Уви, на сутринта в неделя луксозното возило вече не било паркирано пред апартамента.

Проблемите на Николета започнали от момента, в който тя предявила претенции за изплащане на полица за автокражба. Вече цяла седмица текат преговори между представители на Лозанова и застрахователите.

През миналата година цената на джипа беше около 130 хил. лв. Според близките на бременната красавица застрахователите щели да се опитат да й изплатят възможно най-малката сума, пише blitz.bg.

Полицаите разследват интересна версия за кражбата на джипа. Според тях е възможно покушението да е отмъщение от бивш любовник на Николета.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.