Отново гаф с Анелия… пее по превръзка

Отново гаф с Анелия... пее по превръзка

Анелия шокира феновете си в пловдивски клуб. Звездата хвърли всички в оркестъра с нов хардкор моден прийом или с невероятен гаф.Певицата лъсна на сцената по изключително интересен тоалет- явно бе забравила да си сложи полата, тъй като под черното си сако тип фрак нямаше нищо, освен гащичките й, прозрачна материя върху тях… и нещо бяло между бедрата й.

Гледката изуми всички. А въпросите около вида на певицата валяха един след друг. Като основният бе: Какво белее там?

Този път, не фотографите, а звездата си е виновна. Заради липсата на пола, бельото и придатъкът към него се виждаха от всяка точка в нощния клуб.

Звездата хвърли всички в оркестъра с нов хардкор моден прийом или с невероятен гаф.

Мъжете правеха клипове с мобилните си телефони, а жените в заведението се чудеха да тичат към денонощната аптека за превръзки или към някой нестандартен бутик за бельо.

„Може да са нов вид прашки. Ама не ни се вярва. Не можем да разберем какво се случва. Или е някакво пълно недоразумение, или е някакъв търсен ефект. Но наистина не вярваме на очите си“, коментираха гостенки на партито.

„Не сме скандализирани. По-скоро сме смаяни. С този тоалет изненада всички“, допълниха впечатленията компания от VIP-а в клуба. Те не скриха, че имат собствена теория за вида на звездата, но предпочетоха да я запазят за себе си.

Източник hotnews.bg

One thought on “Отново гаф с Анелия… пее по превръзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.