От какво се ошишка Любо Нейков?

Актьорът дебелее от стрес

Актьорът дебелее от стрес
Любо Нейков

Ако мислите, че Любо Нейков излапва една тава баница на закуска и 20 кебапчета с гарнитура на обяд, дълбоко грешите – отбелязва „Уикенд”. Колкото и невероятно да звучи, талантливият актьор се храни с порцията на нормален средностатистически човек, а в някои дни и по-малко. Причината за наднорменото му тегло, което вече надхвърля 150 кг, се корени в нездравословния му начин на живот и силния стрес – разкрива вестникът.Служебните ангажименти и срещи на Любо Нейков започват от ранни зори, а репетициите за предаването и изтощителните снимки за сериала продължават до вечерта. Самият актьор признава, че за едно денонощие му се събират едва по 4-5 часа сън. Крайно недостатъчно, имайки предвид, че 8 часа в царството на Морфей е идеалният вариант за пълноценна почивка. В комбинация с това, тревогите около семейните дела и бебето у дома непрекъснато държат организма на звездата стресиран.

Психическото състояние неминуемо рефлектира върху физиката и вместо да хапва регулярно, през три часа например, комикът посяга към храна само когато е изнервен или ядосан. Тъпче се с шоколад, с всякакви вредни десертчета, снаксове и чипс – неща, отдавна анатемосани от диетолози и специалисти по здравословно хранене.

Да промени начина си на живот и да се подложи на ограничителен режим, със сигурност ще се отрази добре върху здравето на всенародния любимец. Дори тези мерки обаче не са гарация, че той ще се отърве от внушителното количество, мазнини, натрупани по цялото му тяло – пише вестникът.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.