От какво се страхува Николета и защо ще ражда със секцио?

От какво се страхува Николета и защо ще ражда със секцио?

Плеймейтката е намерила оазиса на родилната помощ в България – болница „Св. Лазар”.

Макар да е наясно с ужасните условия в медицинските заведения у нас, Николета е решила да роди бебето си именно тук. Разбира се, във всяка пустиня има оазис и богаташката съпруга ще ползва именно неговите услуги, още повече, че и други световни звезди от български произход са правили така.

Такъв е случаят с Бербатов, който избра за жена си родилното в същата болница и Деа проплака в него. Николета също ще ражда тук и както стана ясно иска да го направи със секцио. Обяснението й е доста странно и след публикацията с нейното интервю в „Блясък” се появиха коментари, уличаващи Николета едва ли не в нелогизъм.

Ни Ло твърди, че иска да ражда със секцио, защото така щяла да бъде в контакт с лекарите, да им казва къде я боли и какво става с нея през цялото време. Като че ли ако ражда по естествен път, не може да информира медиците за евентуалните си проблеми. Освен всичко друго Николета щяла да е много по-добре, като знае, че зад стената на операционната ще са най-близките й хора, цялото й семейство. Очевидно младата бъдеща майка има достатъчно време да обмисля всичко, което може да предотврати страховете й, които са нормални поради приближаващата дата на събитието.

Източник kliuki.bg

2 thoughts on “От какво се страхува Николета и защо ще ражда със секцио?

  • 12.12.2011 в 18:05
    Permalink

    да си каже направо, че неиска да си разстяга таза с от 3 до 8 см. ще е разбера, нали все пак манекенка туй-онуй, но да чета такива глупусти…ха ха ха. да е чувала за упойка, мн ми е интересно как точно ще усети каквото и да било докато я режат,че и да каже….смяяяяяяяяххх

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.