Пак кънтят картечни откоси между Николета и Алисия

Форумът на сблъсъка между Николета Лозанова и Алисия е Фейсбук

Пак кънтят картечни откоси между Николета и Алисия

След като в предаването на Вили Сечкова „В джаза събота вечер” Алисия се оплака как съпругата на бившия й Николета Лозанова я засипва с подигравателни послания в социалната мрежа Фейсбук, Ни Ло продължи своите словесни откоси в мрежата.

През почивните дни тя написа на стената си недвусмисленото послание: „Ако живота ти беше наполовина толкова интересен колкото си въобразяваш, щеше да спреш да обсъждаш моя!”. И за слепците е видно, че съобщението е насочено към Алисия. Приятелките на тъмнокосата моделка веднага схванаха към кого е отправена ироничната забележка и започнаха да коментират единствено тв изявите на Алисия.

След фурора, който предизвика с първия си пост, Николета продължи с други къси картечни откоси. „Няма по-силна жена от обичаната” и „Говори си, не ми пречиш”. За никого не е тайна, че съобщенията визират именно Алисия.

В същото време по Нова ТВ в „Станция Нова” семейният приятел на Валери и Николета Ванко 1 обясни колко скромно и срамежливо момиче е Николета Лозанова. „Та тя се изчервява, когато се засегнат неудобни теми” – твърдеше Ванко 1, с когото Николета записа преди време песен, която не пожъна кой знае какъв успех.

Последните слухове около Николета са, че тя се готви да тръгне на училище за млади майки. Плеймейтката е в щастливо очакване на първата си рожба от Валери Божинов.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.