Пак се гаврят с Николета и Валери, посветиха им песен

Пак се гаврят с Николета и Валери, посветиха им песен

„Виж футболиста – гаджетата са му първа писта! Който иска да му върви, да го свалят красиви жени”, пее Пепа секса в чалга хита за футболистите на България

Поредната гавра със звездната двойка изтече в нета. Форумци нарочиха кючека на Пепа Секса „Футболиста” за „новия химн” на Николета Лозанова и Валери Божинов.

Песента на фолк изпълнителката била посветена именно на плеймейтката и футболиста на „Спортинг” подозират запознати, макар имената на двойката да не се споменават в текста. Във Vbox пък видеото е качено от анонимен потребител със снимка на Валери и Николета – още един тънък намек към скандалните ВИП-ове.
„Виж футболиста – гаджетата са му първа писта! Който иска да му върви, да го свалят красиви жени”, пее Пепа секса в чалга хита за футболистите на България. Според запознати изпълнителката намеквала за бедното ниво на този спорт у нас и за единственото вълнение на родните ритнитопковци – а именно жените.
Футболистите не отдават значение на кариерата си, а гледат единствено да имат хубава плеймейтката в леглото си. Както е при Валери?
„Евро искат всички готини мадами – евро, евро, евро не банани!”, продължава „лирическият герой” в песента „Футболиста”. Тук пък намекът е за материалните момичета, в лицето на т.нар. „футболни съпруги”.
Те се интересуват само от пари и ако кариерата на ритнитопковеца залязва, това ще се случи и с брака им, коментират запознати от футболните среди.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.