Палавата Божана Филипова си търси мъж на всяка цена

Синоптичката е готова да разведе сина на Вежди Рашидов

Палавата Божана Филипова си търси мъж на всяка цена
Неукротимата синоптичка от Нова телевизия Божана Филипова в последно време все по-често била засичана на нощни партита със свои приятелки, където се озъртала за някой баровец. Блондинката, която сложи рога на съпруга си Косьо Филипов в новогодишната нощ на 2008 година и след това се разведе с него, наскоро заяви, че от една година няма мъж до себе си и е самотна. В края на миналата година Косьо подарил на бившата си съпруга апартамент, в който да живее заедно с 4-годишната им дъщеря Елия.

„Новодомка съм. Не взех нищо от мебелите в предишното ми жилище, макар че бяха нови. Искам да започна живота си на чисто. Купих си нови“, хвалела се пред колегите си блондинката. След раздялата си с Косьо, Божана се залюби с по-младия от нея бизнесмен Мони Петров. Тази нейна афера приключи с пълно фиаско. Сега самотната красавица очевидно е решила да тръгне на лов за нови любовни завоевания, одумват я колегите й.
Според клюките Божана бройкала сина на Вежди Рашидов – Вадим. Тя се запознала с него наскоро в столично заведение. Той обаче не проявил особен интерес към нея, най-малкото защото е семеен. Амбициозната Филипова обаче си поставила за цел да го разведе.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.