Палатът на Коко Динев и Емилия се продава за 2 млн лева

Палатът на Коко Динев и Емилия се продава за 2 млн лева
Причината Коко и Емилия да се разделят слуксозната си къща била, че и на двамата рядко им оставало време, което да прекарват в южния град.
Като собственик на Локомотив (Пд) Динев се е установил в Пловдив, а Емилия пък е избрала да живее в столицата. Основната причина за това е, че мъничкият Иван скоро трябва да бъде записан на детска градина, а в София без съмнение изборът е най-голям.
„Малката резиденция”, както местните наричат супер луксозното имение на Динев в Сандански, по този начин е почти винаги празна, затова вече е определена цената, срещу която всеки кандидат може да се превърне в шеф на резиденцията.
Самият Коко купи имението за сумата от 1 млн. лева от фалиралия бизнесмен Иван Ковачев. Продажбата на имота от мнозина пък се смята за причината, разделила окончателно Ковачев и съпругата му Вилияна.

Всички в Сандански обаче са на мнение, че на Коко няма да му е лесно да се раздели с имота, защото 2 милиона си е сериозен разход, който малцина могат да си позволят във време на криза, пише Агенция Блиц.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.