Панаири! Бащите на Божинов в грозна война

Бащите на Божинов в грозна война
Докато напълно пропадналият като футболист, но изживяващ се като плейбой номер едно у нас и в чужбина Валери Божинов, преживява върховна любовна тръпка с Николета, звездното му семейство прави скандал след скандал.
В конфликтите досега не са взели участие само домашните им любимци. Последни влизат в единоборство двамата бащи на футболиста, пряко или косвено. Вторият родител на Валерката, Сашо Ангелов, е отгледал легендата като свое дете и го е лансирал във футболните среди у нас и чужбина. Днес той е забравен от новоизлюпения милионер. Николета и Божинов са затоплили ненадейно прекъснатите до този момент отношения с биологичния баща на футболиста – Емил Божинов.
Мнението на майката Пепа за бившия й съпруг е, че е цървул, който нямал и 5 лв в джоба си, а сега цицал от милионите.

Отделно от майката се знае, че в момента двамата бащи са се хванали за гушите и не могат да се разберат чия е по-голямата заслуга за създаването на човека и футболиста Валери. Биологичният баща Емил ненадейно предприе атакуващ ход срещу Пепа и треньора Сашо Ангелов, като ги обвини, че преди години са го отделили от рожбата му. Той нарича пастрока на Валери „селски тарикат”. В момента двамата влюбени са присъединили към новото си семейство Емил Божинов, може би защото плеймейтката държи да е много близка, даже прекалено, с единствения човек, който не я осъжда за постъпката й.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.