Пеевски и Цвети Янева се женят навръх Коледа

Пеевски и Цвети Янева се женят навръх Коледа

Богаташкото тържество изнесено в чужбина
Медийният хипопотам ще влезе в образа на добрия белобрад старец и ще грабне своята фолк Снежанка Цветелина Янева навръх 25 декември – пише „България днес”.

Вместо подаръци една от най-одумваните двойки ще разпрати покани за двудневна екскурзия в чужбина на десетки сватбари. Всички разноски на гостите ще бъдат за сметка на Делян Пеевски. По прости сметки медийният магнат ще пръсне за шоуто над един милион евро.
Пеевски все още не бил решил къде да получи заветното „да” на своята годеница. Спрял се е на две романтични дестинации – Италия или Франция. До дни приятелите му ще получат покани за тържеството. Засега Пеевски ги информира само по телефона, че тази Коледа няма да празнуват със своите семейства, защото ще бъдат с неговото.
Подписите си двамата младоженци най-вероятно ще бъдат положени в България, преди фамилията Пеевски да отлети за веселбата в чужбина. Сватбата ще бъде вечерна и колкото и да не е за вярване – на нея няма да звучи любимата чалга на младоженката, а основно джаз.
Първоначално бе решено церемонията да бъде през лятото около рождения ден на жениха – 27 юли. Тържеството бе отложено обаче от властната майка на Пеевски – Ирена Кръстева, която хич не е фенка на бъдещата си снаха.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.