Пеевски стои зад успеха на Цветелина Янева

Пеевски стои зад успеха на Цветелина Янева
Фолк певицата Цветелина Янева призна, че е изключително мързелива, но е щастлива, че е открила работлив приятел, който я подкрепя във всичките й начинания.
„С него се допълваме перфектно. Често ми се случва да не се интересувам от собствената си кариера, но благодарение на неговата организираност и адекватен поглед в бъдещето, аз винаги успявам. Стремя се да съм на линия, макар че понякога, типично по женски, закъснявам“, са думите на Цвети.
Припомняме ви, че гаджето на Цвети е медийният бос Делян Пеевски, който сред интернет потребителите е известен с прякора „Прасето“. Заради излишните си килограми и не толкова крисиво лице, приятелят на певицата е обект на атаки, но едва ли това му прави впечатление.
А Янева признава, че дължи всичките си успехи на своята половинка. По нейни думи той е много отговорен за работата, с която се занимава тя.
„Имам толкова голям напредък на музикалната сцена, благодарение на човека до себе си. Оценявам всичко, което прави за мен, и съм му страшно признателна“, не спира да хвали любимия си блондинката.

Тя споделя, че двамата с Делян се ревнуват зверски, но се стараят да не си вдигат скандали за глупости.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.