Перфектният размер

Перфектният размер

В едно бъдете сигурни: малко въпроси за човека и света са по-стари от този за перфектния размер. Идеалните мъжки параметри са били обсъждани, изследвани и вписвани в дебелите книги векове наред и, странно как, някак си до съгласие така и не се стига.

Някои казват, че размерът няма значение, но всъщност има и то голямо. Особено, ако се поинтересувате от чувствата на дамите.

Да видим… Средният размер на пениса е около 6 инча, или 15, 20 см, което би могло да ви направи дамите както доста щастливи, така и малко нещастни, в зависимост от това по какъв начин са свикнали да мерят и какви сексуални партньори са имали досега.

Всъщност, повечето жени са доста доволни от 15-сантиметровия пенис, защото не винаги дължината е онова, което има значение.

Знаете ли, че доста често същественото в действителност е обиколката (или диаметърът, ако ви е по-удобно). Позадълбаете ли се в дебрите на женските фантазии ще разберете, че жените изпитват истинска радост не при вида на дълъг пенис, а на такъв, чиято обиколка е приблизително 12 см.

Да не говорим, когато тя стига 13-14 см, което е малко извън рамките на нормалното, но изобщо не недопустимо. 1-2 см правят огромна разлика, когато става въпрос за сексуално удоволствие и това е факт, затова изобщо не ги подценявайте.

Но в крайна сметка, не всичко е цифри. Дори и да не сте толкова надарен в диаметър, това не означава, че трябва да се отречете от секса завинаги и да отидете в манастир в планината.

Важното е да знаете какво искат жените и да им го доставяте. Ако не вярвате, питайте всички онези доброволки, които твърдят, че са изпитвали страхотни оргазми и с по-скромни господа, които просто са знаели как да ги подхванат…

И още нещо, нали не сте забравили, че най-идеалният размер е онзи на истински обичания пенис? Това извън всички други анкети и проучвания.Може би е крайно време да спрете да харчите за разни помпички и виагра и да си купите мъничка китарка, с която да изнесете една серената под прозореца на своята ненаситна Жулиета.

Източник tialoto.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.