Петя Велкова: Харесвам се такава, каквато съм!

Петя Велкова: Харесвам се такава, каквато съм!
Разберете какви са тайните за красота на Петя Велкова, какъв е нейният стил и как поддържа форма…

– Какво е твоето определение за красота?

– Както обича да казва моят приятел Ангел Енчев, красотата е симетрия, аз също съм на това мнение, но според мен симетрията трябва да се изразява в душевната и физическата красота.

– Какъв е стилът ти на обличане?
– Не мога да го определя, често ми се налага да съм на различни мероприятия, където трябва да се съобразявам с дрескода. Веднъж съм много официална, друг път супер спортно облечена, в ежедневието си обичам да нося дънки, които съчетавам с риза, но това от което не се отказвам никога са високите токчета.

– Управител си на луксозен бутик. С какво се отличава от останалите магазини в София?
– С това, че всичко което се продава в бутика е изработено тук, имам шивашко ателие в самия магазин и дрехите са по една единствена бройка. Често и самите клиенти идват с конкретни поръчки.

– Колко чифта обувки имаш?
– Не знам, никога не съм ги броила, но са много.

– Какви бижута носиш?
– Нося часовник, пръстен и обици. Понякога слагам и колиета, но винаги са доста обрани и семпли, например имам само един чифт обици, няколко пръстена и часовника. Предпочитам да не съм обсипана с дрънкулки, а с нещо малко, но стойностно.

– Каква козметика използваш?
– Използвам хидратиращ крем и овлажняващ гел за околоочния контур, почистващи лосиони и почистващ мус за лице. Винаги използвам и хидратиращ лосион за тяло. В ежедневието не обичам да ходя с грим, професията ми е такава, че вече изпитвам ужас когато ми се налага да се гримирам, но когато се налага използвам винаги реномирани марки, защото според мен скъпото понякога излиза по-евтино.
– Какво е отношението ти към пластичната хирургия? Възползвала ли си се от услугите й?
– Положително, разбира се когато е умерено, добрата корекция е тази която не може да се забележи с просто око. Аз имам само корекция на бюста, увеличавала съм го. Всичко друго ми е по рождение, често чета мнения на хора, според които даже зъбите ми или устните ми не били естествени.

– Коя част от тялото си би коригирала?
– На този етап се харесвам такава каквато съм, занапред не знам.

– Спазваш ли диети?
– Петя Велкова: Да, лишавам се от много вкусни храни, аз обичам да си похапвам и ако не се лишавам сигурно щях да съм доста пълничка.

– Как поддържаш форма?
– С диети и много спорт. Ходя всеки ден на фитнес и тичам по 40 минути минимум на пътеката.

– Влюбена ли си?
– Винаги!

– Каква е връзката между любовта и красотата?
– Смятам че само истински влюбените хора могат да откриват красотата във всичките й форми, а на жените винаги им личи когато са влюбени, те винаги някак сияят.

– Външната красота прикрива ли недостатъците в характера?
– Не смятам че красотата би могла да ги прикрие, не смятам че изобщо нещо би могло да ги прикрие, красиви или грозни всички ние си имаме недостатъци в характера.

Каква е цената на красотата?

– Аз съм икономист по образование, затова ще отговоря като такъв – един от факторите, обределящ ценообразуването, е конкуренцията- така че понякога цената е висока, друг път ниска.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.