Петя Дикова недолюбвана в BTV

Петя Дикова недолюбвана в BTV

Откакто попадна в екипа на бТВ, щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева е като трън в очите на колегите си, които я приемат като „парашутистка“ в частната медия, пише „Уикенд“.

Доколко професионални и адекватни са журналистическите й умения, не се наемаме да коментираме – пише в най-високотиражния вестник.

Факт е само, че за повече от година в телевизията Петя Дикова не блесна с особено любопитни материали.

Темите, които засяга, са предимно пикантни подробности от живота на холивудските знаменитости, от които родната публика слабо се интересува.

За сметка на това обаче самата Пипи мрази да говори за своя личен живот, въпреки че заради кариерата си на лице от екрана се приема като знаменитост у нас. Особеният нрав на младата госпожица Дикова обаче е най-дразнещ за колегите й.

Оказва се, че макар да е сред по-новите попълнения в екипа на „Тази сутрин“ и предаването на Лора Крумова, тя получава завидно високо месечно възнаграждение. Всички негодуват срещу брюнетката, прибираща тлъст хонорар за захаросаните си материали.

„Това момиче си е повярвало, държи се повече от нагло и се качва на главите ни. Вясва се за един час в телевизията и помита всичко. Като че ли светът се върти само около нея“ – изказват възмущение от звездната щерка служители на частната медия.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.